Hulp

Ik behandel in mijn praktijk volwassenen door middel van kortdurende klachtgerichte behandelingen, oftewel de voormalige Basis GGZ.

Herken jij jezelf in meer of mindere mate in een van onderstaande klachten?
Ook wanneer je klachten in mildere mate aanwezig zijn, is het geen overbodige luxe om hulp te zoeken en erger te voorkomen.

Stemmingsklachten

Heb je bijvoorbeeld lichte tot matige depressieve klachten? Je hebt last van somberheid, je piekert veel, je voelt je niet goed over jezelf of over hoe jouw leven verloopt.

Angstklachten

Je kunt hierbij denken aan sociale angst, de angst om onder de mensen te komen of om vriendschappen en relaties aan te gaan. Obsessieve klachten, je kunt bepaalde thema’s in je hoofd niet loslaten. Paniekklachten die jouw levensvrijheid beperken.

Traumaklachten

Je hebt iets schokkends meegemaakt (kort of lang geleden) en je merkt dat je er zelf of met jouw omgeving niet uitkomt.

Burn-out problematiek

Je ervaart klachten van overspannenheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Je bent erg vermoeid, maar merkt dat het erg moeilijk is om jouw rust te pakken of je weet gewoonweg niet hoe.

Lichamelijke klachten

Ervaar je chronische pijnklachten of heb je een beperking waar je mee moet leren leven? 

Overige klachten

Wellicht ervaar je andere klachten die voortkomen uit, of samenhangen met de bovengenoemde klachten. Voorbeelden hiervan zijn: 

  • Levensfaseproblematiek/zingeving.
    Een nieuwe fase in jouw leven zorgt ervoor dat je opnieuw richting moet bepalen in jouw leven. Het lukt je echter niet om hier zelf uit te komen.
  • Problemen met het aangaan van vriendschappelijke- of liefdesrelaties.
  • Werk- en studieproblemen.

 

Ook als jij je niet herkent in de genoemde klachten, maar toch hulp zoekt, kan je vrijblijvend contact met mij opnemen. Samen kunnen we dan kijken of een behandeling binnen mijn praktijk mogelijk is, of ik kan jou een advies hierin geven.